Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το πως να ενισχύσετε τη διαδικτυακή παρουσία μίας επιχείρησης αλλά και να καταλαβαίνετε τη συμπεριφορά των χρηστών χρησιμοποιώντας τα Web Analytics; Το Grow Greek Tourism Online από την Google προσφέρει ένα νέο δωρεάν 2ωρο σεμινάριο πάνω στο Web analytics: using data to help a business grow.

 

Την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου σας καλούμε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο που πραγματοποιείται για τους φοιτητές του τμήματος Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας του Ιονίου Πανεπιστημίου για να μάθετε περισσότερα για το πώς η συλλογή και ανάλυση των διαδικτυακών δεδομένων με τον σωστό τρόπο μπορεί να ενισχύσει την ανάπτυξη μιας επιχείρησης.

 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς) και αποφοίτους. Στο νέο 2ωρο σεμινάριο θα κατανοήσετε τη σημασία των web analytics και το ρόλο τους σε όλο το φάσμα του digital marketing. Θα αποκτήσετε μία καλή βάση γνώσεων για το πώς να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Web Analytics αλλά και τι πληροφορίες μπορείτε να συλλέξετε. Επιπλέον, θα μιλήσουμε για το πώς να καθορίσετε τους επιχειρησιακούς στόχους, να μεταφράζετε πληροφορίες μέσω των Web Analytics ώστε να βγάζετε χρήσιμα συμπεράσματα , και να στοχεύετε πιο αποδοτικά δυνητικούς πελάτες.
Μετά την ολοκληρωμένη παρακολούθηση του σεμιναρίου θα λάβετε ηλεκτρονικά, εντός 1 εβδομάδας, βεβαίωση παρακολούθησης.

 

Εγγραφείτε εδώ για το νέο 2ωρο σεμινάριο του Grow Greek Tourism Online επιλέγοντας από τη λίστα το σεμινάριο «Web Analytics: Using Data to help a Business Grow» στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο (Κεφαλονιά). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (ώρα προσέλευσης 14:30).

 

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018, 15:00 με 17:00

Αμφιθέατρο Γεράσιμος Αρσένης, Αντώνη Τρίτση 1, Αργοστόλι

 

Εάν ανυπομονείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Digital Marketing, μπορείτε να δημιουργήσετε το εξατομικευμένο πλάνο εκμάθησής σας στη δωρεάν ηλεκτρονική εκπαιδευτική πλατφόρμα του Grow Greek Tourism Online και να επωφεληθείτε από περαιτέρω εκπαίδευση της Google στο δικό σας ρυθμό. Αφού ολοκληρώσετε την εκπαίδευση μπορείτε να πάρετε και το πιστοποιητικό ολοκλήρωσης με την υπογραφή του Grow Greek Tourism Online της Google και του IAB Europe.

 

Ανυπομονούμε να σας δούμε!